#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Depo Business Parking
Bývalý výrobní areál v blízkosti městského okruhu v Maloměřicích se postupně proměňuje na multifunkční kreativní centrum. Po kompletní rekonstrukci a modernizaci uživatelům nabídne rozmanité prostory v podobě obchodních jednotek, kanceláří nebo ploch pro skladování.

V loňském roce si areál od původních vlastníků převzal nový majitel společnost Propositum s.r.o., která zpracovala dlouhodobý plán rekonstrukce a obsazenosti prostor. Postupně se tak zaplnili kancelářské plochy v administrativní budově a došlo k revitalizaci suterénních prostor vč. vybudování nových skladů s celkovou výměrou 800 m2.

Na rok 2018 je plánovaná rekonstrukce obchodních ploch a ateliéru ve výrobní budově. Celou přestavbu dokončí v roce 2019 modernizace fasády a rekonstrukce kotelny, která bude zajišťovat moderní způsob vytápění a výměny vzduchu.

Areál DEPO se nachází jen 5 minut jízdy z centra Brna a je pohodlně dostupný i MHD. Jeho moderní komerční prostory bude možné upravit podle potřeb každého nájemníka a zajistit mu tak perfektní pohodlí pro jeho podnikání.


Aktuální nabídka ploch v areálu DEPO:
 - malometrážní kanceláře od 10 m2
 - velkoprostorové ateliéry se showroomem o výměře 350 m2
 - samostatné obchodní plochy od 70 m2
 - prostor pro provoz fitness centra