#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Chytré komerční prostory v Kuřimi
Developerská skupina PFM-GROUP a.s. koupila v loňském roce prostřednictvím naší společnosti komerční pozemek na dopravní tepně, jen 10 km severně od Brna. Nyní zde zahájila výstavbu moderních administrativních, prodejních a výrobních ploch a my jsme se zeptali hlavního projektanta, pana Josefa Pirochty z Atelieru 99, co přesně na tomto území vyroste.


Když jste se rozhodli pozemek v Kuřimi koupit, věděli jste, co přesně zde postavíte?
Našim cílem bylo uspokojit poptávku široké podnikatelské veřejnosti po moderních komerčních prostorech, které jsou spojeny s showroomy a sklady. Chtěli jsme také využít toho, že se pozemek nachází ve strategické lokalitě, přímo na hlavním tahu Brno-Svitavy, a oslovit i obchodní a výrobní subjekty v této části. Proto jsme se rozhodli pro výstavbu podnikatelského parku SmartZone.

Proč zrovna koncept smartboxů? Co klientům nabídne?
Jednotky v areálu SmartZone budou jednoduše spojitelné do větších celků, a to od 330 m2 do 4 000 m2. Díky tomu získá každý klient takový prostor, který bude přesně vyhovovat jeho představám. Jednotlivé boxy budou vybaveny výrobně/skladovou částí, administrativním zázemím a showroomem a je možné je upravit dle přesných potřeb klienta. Celkem bude k dispozici 34 smartboxů, které nabídnou středním a malým společnostem optimální řešení pro jejich podnikání.

Jaké další výhody bude mít podnikatelský park SmartZone pro své uživatele?
Bude se jednat o velmi úspornou stavbu s nízkými provozními náklady. Samozřejmostí bude dostatek parkovacích míst v areálu a dostupnost pro kamionovou dopravu. Podnikatelský park SmartZone poskytne také svým uživatelům příjemné pracovní prostředí s množstvím zeleně a relaxačních zón.

Projekt SmartZone a nabízené plochy Vám rádi osobně v REAL SPEKTRU představíme.