#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Logistická centra na míru nájemce
Vedle realitní činnosti, kterou se zabýváme od roku 1991, působíme také v oblasti developmentu průmyslových nemovitostí. Realizujeme nová logistická centra na míru, jako tzv. built-to-suit projekty, přesně podle potřeb klientů. Realitní společnost REAL SPEKTRUM poskytuje komplexní developerský servis vč. pre-developmentu na klíč. Pro tuzemské i zahraniční klienty vytipujeme, podle jejich přesné poptávky, lokality v České republice, na kterých následně vybudujeme logistická centra na klíč. Před samotnou realizací projektu se také staráme o scelení celého území a kompletní projektovou dokumentaci vč. vydání stavebního povolení. Následná výstavba „built-to-suit“ projektu přináší klientovi možnost přizpůsobení realizované nemovitosti přesně podle jeho požadavků a specifik a to od designu přes technologické vybavení a stavební úpravy vnitřních částí hal. Budoucí nájemce si vybere požadovanou lokalitu a nadefinuje si své požadavky na velikost, výměru a technické vybavení. O zbytek se už postaráme my.

Řídili jsme výstavbu logistického centra v průmyslové zóně Řehlovice v Ústeckém kraji, které bylo letos dokončeno. Jednalo se o ukázkový příklad „built-to-suit“ developmentu. Nové skladovací prostory s celkovou výměrou 5 600 m2 si od nás nechal na míru postavit přední poskytovatel přepravních a logistických služeb, společnost Geis. Realizace celého projektu trvala rok a půl. Na začátku letošního roku probíhaly stavební úpravy vnitřních částí hal dle požadavků klienta a to vč. montáží vybraných technologií. Plný provoz zahájilo logistické centrum začátkem dubna 2017. Přepravní společnost Geis tak rozšířila své skladovací kapacity na severozápadě Čech. Její nové prostory, které potřebovala díky neustálému růstu svých aktivit, se nachází v areálu Řehlovická zóna. Ten leží v dosahu velkých průmyslových měst a dokončení úseku dálnice D8 z něj dělá oblast s velmi dobrým dopravním napojením na Prahu, Ústí nad Labem a Drážďany. Nabízí více než 89 000 m2 pozemků určených k výstavbě výrobních objektů a skladů a disponuje vlastní železniční vlečkou, která je napojena na železniční koridor. Jedná se tedy o ideální místo pro průmyslovou výrobu či skladování v Ústeckém kraji.

V současné době připravujeme stavbu dalších čtyř podobných logistických center na pozemcích o výměře přes 3,5 ha. Vycházíme tak vstříc klientům, kteří hledají k pronájmu nebo ke koupi moderní průmyslové nemovitosti přesně podle svých potřeb. Aktuálně také hledáme nájemníky do připravovaného logistického centra v Hradci Králové.

Chceme posílit svou pozici na mapě průmyslových objektů v České republice, a proto již nyní plánujeme výstavbu dalších 12 logistických parků. „Jsme připraveni klientům rovněž nabídnout prodej pozemku, výstavbu komerčního objektu do osobního vlastnictví či k dlouhodobému pronájmu,“ říká specialista na komerční nemovitosti Mgr. Tomáš Kokna.

V minulosti jsme také zajišťovali pre-development projektu Eurovea, který leží v Bratislavě, přímo na břehu Dunaje. Na ploše 15,3 ha vznikla ve 3 etapách rozsáhlá polyfunkční výstavba s užitnou plochou 320 000 m2. Dalším příkladem úspěšného pre-developmentu je multifunkční centrum Holešovický trojúhelník v Praze 7, ve kterém se nachází 22 500 m2 kancelářských a obchodních ploch. Jako strategický poradce jsme také působili při přípravě projektu v průmyslové zóně Jeneč u Prahy.

Vlastníte pozemek s minimální výměrou 7 000 m2? Hledáte nové moderní prostory pro skladování a výrobu? Neváhejte se obrátit na specialistu na komerční nemovitosti Mgr. Tomáše Koknu, tel.: 724 255 155, email: tomas.kokna@realspektrum.cz