#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

RD Park Brno je plně obsazený
Nízkoenergetické skladově-obchodní podnikatelské boxy, které vyrostly v RD Parku v Brně Líšni, jsou zcela obsazené. Své nové sídlo firmy si zde vybudoval např. přední český výrobce dermo a bio certifikované kosmetiky Syncare Plus, s.r.o., společnost poskytující specializované služby a dodávky v oblasti filtrace C-FILTER FILTRY, s.r.o. nebo obchodní společnost ECKOLD & VAVROUCH, spol. s r.o, která se zaměřuje na prodej strojírenského zboží.

Výstavba I. etapy mimořádně úsporných podnikatelských boxů byla zahájena v roce 2014, druhá etapa probíhala v roce 2016/2017. O realizaci výstavby celého projektu RD Park se postarala stavební firma KALÁB se sídlem v Brně. 

Vážíme si, že si nás developerská společnost RDPARK s.r.o. vybrala jako realitního konzultanta a že jsme se mohli podílet na realizaci prodeje i pronájmu celého projektu v průmyslové zóně Brno – Líšeň.

Přejeme našim klientům, aby jejich investice do moderních nízkonákladových boxů, které si pořídili pro rozšíření svého podnikání nebo za účelem dalšího pronájmu, plnila očekávání.