#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Nevyužitý tovární areál
Nedávno jsme Vás informovali, že se nevyužitý tovární areál bývalé Zbrojovky promění na moderní městsku čtvrť. Na ploše dvacetihektarového brownfieldu vyrostou nové byty, kanceláře, obchody i prostory pro výrobu a skladování. Plán na revitalizaci celého území představila realitní a investiční skupina CPI Property Group. Projekt Nová Zbrojovka bude pro tuto společnost zatím největším developerským počinem.

Nová Zbrojovka naváže na klasický industriální charakter stávající zástavby a poskytne komfortní zázemí firmám i rodinám. Investice do přestavby celého území přesáhne čtyři miliardy korun, přičemž projekt je rozdělen do několika etap a měl by být dokončený nejdříve v roce 2027. V rozlehlém areálu bývalého strojírenského podniku vznikne více než 30 000 m2 kancelářských ploch, 40 000 m2 průmyslových budov vhodných pro dílny a drobnou výrobu a necelé 4 000 m2 budou vyhrazeny pro maloobchod. Pro budoucí nájemníky bude velkou výhodou zejména atraktivní poloha na dosah centra města a nadstandardní kvalita poskytovaných služeb. Ocení nejen vysoký technický standard budov a vybavení, ale i nízké náklady na provoz.

Realitní skupina CPI naplánovala proměnu areálu do několika etap. V létě 2016 byly zahájeny některé sanační práce, po nich bude následovat demolice staticky nevyhovujících staveb a rekonstrukce šesti stávajících budov. Tato první etapa vyvrcholí v roce 2020, kdy budou postaveny dva zbrusu nové objekty.

V roce 2021 bude zahájena výstavby rezidenční části projektu Nová Zbrojovka, která bude zahrnovat téměř 800 nových bytů situovaných u břehu řeky Svitavy. Bude se jednat o exkluzivní bydlení podle vzoru evropských měst, které bude splňovat veškeré požadavky na nejvyšší standard vybavení a moderní design.

Velmi si vážíme, že jsme získali pověření k zprostředkování pronájmu nemovitostí a jsme přesvědčeni, že projekt Nová Zbrojovka obohatí život v Brně a přinese obyvatelům města nejen mnoho nových příležitostí pro práci, ale i pro bydlení.