#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Ekologický areál
Hledíte do budoucna a záleží vám na životním prostředí? Chcete příjemné místo pro své zaměstnance a obchodní partnery? V Komárově roste projekt, kde to s ekologií i pohodou lidí myslí opravdu vážně.

V loňském roce jsme úspěšně zprostředkovali prodej areálu SVÚM v Brně Komárově. Jeho nový majitel nyní začíná přestavbu objektu „C“ na Inovační centrum Svatopetrská. Vzniká tak první ekologický komerční areál v Brně, který bude díky své poloze všem na dosah. Zastávka MHD se nachází před areálem a i na D1, D2 a obě nádraží je to blízko. Budova bude rekonstruována do pasivního standardu s využitím geotermální energie pro vytápění a chlazení. Unikátem ale bude především zelená fasáda s integrovanými solárními panely, která pohlcuje CO2 a produkuje kyslík. Areál navíc uživatelům nabídne místa pro relaxaci u revitalizované Ponávky se střešní zahradou a posezením pod stromy u řeky.

K pronájmu zde bude 2 000 m2 pro kanceláře a 3 000 m2 pro skladování, lehkou výrobu či podnikatelské prostory ve flexiboxech. Areál doplní 16 inovačních ateliérů 1+kk a 2+kk. Prostory budou připraveny k pronájmu od 04/2018. Rezervovat si je však můžete již nyní!