#slid1#slid2#slid3

DŮVODY PROČ S NÁMI SPOLUPRACOVAT:

  • působení na trhu od roku 1991
  • bezplatné konzultace a poradenství
  • spolupráce s největšími developery
  • 0 % provize

Nové sklady na míru pro Geis
Přední poskytovatel přepravních a logistických služeb, společnost Geis, si nechala od české realitní společnosti Real Spektrum postavit nové logistické centrum v průmyslové zóně Řehlovice v Ústeckém kraji. Nové skladovací prostory s celkovou plochou 5 600 m2 byly navrženy přesně na míru pro potřeby společnosti Geis a jedná se tak o ukázkový příklad built-to-suit developmentu.

Realizace celého projektu, na kterém se jako poradci podíleli JLL, trvala rok a půl. Na začátku letošního roku probíhaly stavební úpravy vnitřních části hal dle požadavků firmy Geis vč. montáží vybraných technologií. Plný provoz logistické centrum zahájilo na začátku dubna 2017. Logistická skupina tak rozšířila své skladovací prostory na severozápadě Čech. „V posledních letech naše aktivity v této lokalitě neustále rostou a potřebovali jsme jednoznačně větší prostory. Řehlovická zóna nás oslovila vynikající polohou a flexibilitou developera připravit nám logistické centrum na míru,“ uvádí Miroslav Silovský, prokurista logistické společnosti Geis.

Řehlovická zóna leží v dosahu velkých průmyslových měst a dokončení úseku dálnice D8 z ní dělá oblast s velmi dobrým dopravním napojením na Prahu, Ústí nad Labem a Drážďany. Nabízí více než 89 000 m2 pozemků určených k výstavbě výrobních objektů a skladů a disponuje vlastní železniční vlečkou, která je napojena na železniční koridor. Jedná se tedy o ideální místo pro průmyslovou výrobu či skladování v Ústeckém kraji.